Energiecoach gezocht!

Een lagere energierekening, dat wil toch iedereen? Wilt u weten hoe u kunt besparen op uw energierekening en vindt u het leuk om uw buurtgenoten hier ook warm voor te krijgen? Word Energiecoach en help uzelf en uw buurtgenoten om meer geld over te houden!

De Woonbond leidt regelmatig energiecoaches op. Inmiddels zijn er zo’n 150 vrijwilligers in het hele land actief om buurtgenoten kosteloos te helpen om inzicht te krijgen in hun energieverbruik en energierekening. Wil je ook energiecoach worden? Wilt u zelf energie besparen en andere huurders inspireren dat ook te doen? Wordt dan Energiecoach!

We zoeken vrijwilligers die als energiecoach hun ervaring en kennis willen uitbreiden en delen met andere huurders in de wijk. Kom jij ons energieteam versterken?

Bent je geļnteresseerd geworden?
Neem dan contact met ons op, wij informeren je graag verder over dit initiatief.